René (1960)

Hallo beste mensen,

Hier het voorstellen van een nieuwe deelnemer op de zorgboerderij de IIK.
Mijn naam is René Tigchelaar en ik ben een man van 61  jaar. Getrouwd met mijn liefhebbende vrouw Mea (58) En we hebben samen drie kinderen waarvan de twee dochters (24 en 22 jaar) nog in leven zijn.
Ik ben vanaf de geboorte aan altijd al een zorgenkindje, ziek en gehandicapt geweest.
Nu ik door zowel lichamelijke als psychische klachten mijn gezondheid en inspanningsvermogen steeds verder zie afnemen, mocht ik een plek vinden bij de IIK, dit om niet altijd thuis te hoeven zitten en met ziek zijn bezig te zijn. Omdat ik een aantal strenge diëten en vochtbeperking heb ben ik mij zeer voor (gezonde) voeding gaan interesseren. 

Ik vind het bedenken en uitproberen van onverwachte smaakcombinaties en het gezonder maken van bestaande recepten heel leuk. Koken kan ik niet, maar dat doe ik soms stiekem toch. Mijn dochters vinden mij een echte foody. Daarom is mij ook gevraagd de lunch voor de dinsdag op de IIK te verzorgen. Iets wat ik heel fijn en leuk vind.
Verder voel ik me gelukkig, plezierig en veilig! tussen en met de overige deelnemers waar ik ook leuke raakvlakken mee heb. Met Germ speel ik graag memory. Martzen houdt net als ik veel van de natuur en daarin hebben we een klik. En Nynke is een echte paardenvrouw! Daar leer ik vooral moed verzamelen van.Want ik ben doodsbang voor die grote dieren (geef mij die liefelijke en mooie koeien maar). Ook waardeer ik Christien en Folkert zeer om wie ze zijn, maar ook om wat ze voor ons allemaal betekenen en vooral ook dat ik nu een place to be heb. Ik ben heel blij en tevreden met de zorgboerderij de IIK!